Tarieven

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten vooraf weten waar zij aan toe zijn wat betreft kosten. Transparantie is het kernwoord hierin. Mijn tarieven gelden per uur of per project, en worden bij definitieve voorstelkeuze vastgesteld. Ik ben altijd bereid om een passende oplossing te bedenken voor ieder budget. Mijn tarieven liggen vele malen lager dan bij de meeste ontwerpbureaus, omdat ik geen rekening hoef te houden met overhead of personeel.

Buiten alle hieronder genoemde producten om zijn er tal van zaken die ik voor je kan ontwerpen. Mijn portfolio geeft je hiervan hopelijk een goed beeld. Wanneer er diensten worden gevraagd die buiten mijn expertise vallen, werk ik samen met andere professionals zoals fotografen, illustratoren en copywriters. Wanneer dit het geval is, bespreek ik dit uiteraard van tevoren met je.

Speelt er al een opdracht door je hoofd en ben je benieuwd wat de kosten zijn? Omschrijf dan hiernaast je vraag zo compleet mogelijk en je ontvangt binnen twee werkdagen een geheel vrijblijvende offerte.

 Geef beknopt en helder aan wat je wensen zijn en wat de deadline is. Waar dient het voor: papier of digitaal? Wat is de eventuele oplage? Wordt het gedrukt of online? Heb je al teksten of fotomateriaal? Wat is je maximale budget? Kom je er niet helemaal uit, dan kun je altijd contact met me opnemen.

Vrijblijvende offerte