Tijn Rozemond | Profiel

Tijn Rozemond = Functioneel & analytisch | helder & simpel | altijd dat ene stapje verder & ontzorgt | ontwerp & marketing

Als grafisch ontwerper houd ik mij bezig met het ontwerpen van gedrukte of geprinte communicatiemiddelen, maar ook ontwerp ik digitale producten. Door mijn ruime ervaring in de reclamewereld kan ik mijn klanten tevens voorzien van advies en ondersteuning op dit gebied.

Of het nu gaat om een logo, brochure, website of reclamecampagne, creativiteit is mijn grote drijfveer met vanzelfsprekend nét dat beetje meer voor het beste resultaat.

 In mijn ontwerpen staan functie, doeltreffendheid en gebruiksvriendelijkheid voorop, direct gevolgd door esthetiek en een prikkelende opvallendheid. Mijn doel is om de boodschap toegankelijk, herkenbaar en onderscheidend te communiceren. Typerend voor mijn stijl is de combinatie van strak & simpel met prikkelend & opvallend.